Vad är det som gör att visa blir riktigt bra på hockey och får åka över till NHL och spela där? Så klart så finns det ju en viss talang men det är också envishet och träning som gör att man blir duktig på något.

Det spelar inte så stor roll om det är hockey eller någon annan sport. Om du inte tränar så kommer du inte att klara detta även om du har en viss talang för hockey. För att bli bra så måste du träna hockey. Det går inte att ligga på latsidan och endast träna då du själv vill. Med träningen så kommer också framgång. Ju mer du tränar desto bättre blir du. Och om du vill nå framgång så finns det inga genvägar utan du måste satsa allt för att nå dit du vill.

Det är så klart mycket bättre att börja i unga år och spela hockey. De som vi ser i NHL har spelat sedan de knappt kunde gå. De har det i sitt DNA och vill inget annat än att spela ishockey. De må ha offrat en hel del för att nå de framgångar de har. Men anser man att det är värt detta så gäller det att satsa på den sport som man älskar.