Om du spelar ishockey vet du att det kan vara ganska så påfrestande för kropp och själ. Efteråt behöver du koppla av och varva ner och äta en rejäl måltid för att återfå din energi. Ett varmt bad är aldrig fel, dina muskler och leder behöver det. Välj själv vad som passar dig efteråt som gör att du kan koppla av. Hitta något passande på nätet.

En stund framför tv:n

Sitta framför tv:n är kanske inte det bästa för din hälsa, i alla fall inte för mycket. Men att sitta en stund framför tv:n för att koppla av efter ett hårt pass på isen är aldrig fel. Kroppen behöver vila ibland och då passar det utmärkt med lite tv-tittande. Varför inte sätta på en bra serie eller film och poppa lite popcorn som tilltugg.

Ät hälsosamt

Maten du får i dig, speciellt om du idrottar behöver vara näringsrik för att du ska orka att prestera på topp. Välj därför att äta hälsosamt och skippa onödigt socker och mättat fett. Du behöver få i dig gott om protein, kolhydrater och grönsaker. Många har fel uppfattning om kolhydrater, det är den primära källan din kropp använder som energi. Skippa därför aldrig kolhydrater innan eller efter träning.