Om du vill få till looken på håret är det viktigt att se till att du har med dig rätt produkter. Det känns fräscht att få rent håret efter ett träningspass i hjälm. Om du tränar ofta och därför sliter extra mycket på ditt hår är det viktigt att välja produkter som skyddar och ger näring.

Schampo och balsam

Ett schampo och balsam som passar din hårtyp kan vara avgörande för kvaliteten på ditt hår. Om du har tid över efter träning ta då tillfället i akt och använd en långverkande hårmask eller inpackning. Det ser till att näringen går ner på djupet och ger ditt hår en mjuk textur och mer lyster.

Torka håret

Om du använder värme för att torka eller styla håret så gäller det att använda ett bra värmeskydd. Det ser nämligen till att dina hårstrån skyddas från den intensiva värmen de utsätts för. När det kommer till styling så finns givetvis olika alternativ beroende på vilken look du är ute efter och vad för hår du har. Se till att du väljer en produkt som passar för dig! Köp dig något passande för det behov din hårtyp har.